15 janar, 2018 – Në kuadër të përgatitjeve që po bëhen për stinorin pranveror të garave, Komisioni i Garave ka vendosur që më 2 shkurt, në orën 13:00, në selinë e FFK-së të mbajë seminar për vëzhguesit e Vala Superligës dhe Ligës së Parë.