18 tetor, 2021 – Në organizim të Federatës së Futbollit të Kosovës, më 26 tetor do të zhvillohet ndeshja revyale ndërmjet fituesit të Kupës së Kosovës, Llapit dhe fituesit të Kupës së Diasporës, Kosova Düsseldorf. Ndeshja do të zhvillohet në stadiumin me bari sintetik në Ferizaj, me fillim në orën 14:00. Ky aktivitet është i hapur për të gjitha mediat, sikurse edhe për tifozët.