7 dhjetor, 2023 – Shoqata e Trajnerëve të Futbollit të Kosovës më 9 dhjetor do të mbajë Kuvendin e Punës dhe njëherësh zgjedhor. Punimet e këtij kuvendi do të mbahen në selinë e FFK-së në orën 11:00. Bordi i Shoqatës fton delegatët e këtij kuvendi nga të gjitha shoqatat e Lidhjeve rajonale që të jenë të pranishëm, teksa materiali i kuvendit do t’u dërgohet paraprakisht në e-mail.