Në videon e mëposhtme do ta mësoni mënyrën se si duhet të veproni në platformën www.tiks.app për ta blerë biletën online për ndeshjen Kosova – Azerbajxhani, që do të zhvillohet më 20 nëntor në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë. Për detajet e tjera dhe kohën kur do të fillojë shitja e biletave online do t’ju informojmë me kohë.