kosova-guinea10etorNdeshja miqësore e e paralajmëruar ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, për 17 nëntor, do të zhvillohet më 13 nëntor në orën 14.00 në stadiumin e qytetit në Prishtinë. Pas marrjes së aprovimit edhe nga FIFA në mënyrë gojore, kjo do të bëhet edhe në formën e shkruar dhe tashmë nuk ka asnjë pengesë për zhvillimin e kësaj ndeshjeje, që do të jetë festive.