15 tetor, 2023 – Ndeshja miqësore ndërmjet Shqipërisë dhe Bullgarisë, e cila do të zhvillohet të martën në stadiumin “Air Albania”, në orën 18:00, do të gjykohet nga gjyqtarë kosovarë.

Në fakt, UEFA e deleguar për këtë miqësore Mervan Bejtullahun si gjyqtar kryesor, derisa atij do t’i asistojnë Edmond Zeqiri dhe Fatmir Sekiraqa.