29 shkurt, 2020 – Ndeshja e javës së 20-të në Ipko Superligë ndërmjet Flamurtarit dhe Vushtrrisë, e paraparë të zhvillohet të dielën është shtyrë si pasojë e kushteve të vështira në fushën e stadiumit të Flamurtarit pas reshjeve të djeshme të borës. Komisioni i Garave ka vendosur që kjo ndeshje të zhvillohet të hënën, më 2 mars në ora 13.00.