1 mars, 2018 – Komisioni i Garave e ka aprovuar kërkesën e KF ‘Vllaznia’ që ndeshja e javës së 21-të, Vllaznia – Besa, të zhvillohet, të hënën, në Ferizaj, në orën 13:00. Kjo ndeshje ishte paraparë të luhet, të dielën, në Gjilan, mirëpo terreni aty është tejet i rënduar nga reshjet e fundit dhe kjo ka bërë që klubi nga Pozherani të detyrohet të kërkojë terren tjetër për zhvillimin e kësaj ndeshjeje.