finlanda-kosova428 shtator, 2016 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se biletat për ndeshjen kualifikuese Kosovë – Kroaci, e cila do të zhvillohet më 6 tetor 2016 në stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, dalin në shitje nga data 29 shtator 2016.
Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë:
Tribunat E/C = 7 Euro
Tribunat D1/D4 = 15 Euro
Tribuna D3 = 20 Euro
Tribunat A, B = 55 Euro
Tribuna VIP = 130 Euro
 
Për të gjitha biletat do të lëshohet kupon fiskal. Biletat mund të blihen në pikat e mëposhtme të Money Gram-it në qytetet e Kosovës.
 

 1. Abi Plus – Prizren
 2. Abi – Prizren
 3. InterTel – Prizren
 4. Albi Net – Kijevë
 5. Aral Petrol – Shtime
 6. AsCom – Suharekë
 7. London – Suharekë
 8. ComNet – Viti
 9. Euro Linda – Ferizaj
 10. Meka – Dragash
 11. Mija – Prishtinë
 12. Market Rina – Gurakoc
 13. Market Rina – Zallq
 14. Try Tours – Pejë
 15. Zuqaku – Vushtrri

Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat e prodhuara për këtë ndeshje kanë elementë të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit “Loro Boriçi” është i kompjuterizuar. Udhëzohen të gjithë të interesuarit që të blejnë bileta vetëm në pikat e lartpërmendura të Money Gram-it.