kosova-shqiperiapromoJu bëjmë me dije se Kompania AS ART&Events që ka marrë përsipër organizimin e ndeshjes Kosova-Shqipëria nesër prej orës 10.00 do të lëshojë në shitje biletat për këtë ndeshje sipas njoftimit të saj si në vijim:
Nga ora 10.00 e ditës së nesërme dalin në shitje biletat për ndeshjen miqësore Kosovë- Shqipëri. Sportdashesit mund t’i gjejnë biletat në këto pika të shitjes.
Në Prishtinë: Art Foto/Te Hotel Grandi, NewBorn, Sheshi “Ibrahim Rugova”
Vushtrri: Te Nexhi
Gjilan: Agjensioni DardaniQM
Pejë: Në Shesh
Prizren: Te Shadervani
Ferizaj: Në Shesh
Gjithashtu ju rikujtojmë se biletat kushtojnë 3 euro në jug edhe veri, 7 euro në lindje dhe 10 euro në perëndim.