vokrri-salihu1Nesër më 2 maj delegacioni i FFK-së, Fadil Vokrri kryetar dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, do të udhëtojnë për në Budapest, ku janë të ftuar të marrin pjesë në Kongresin e 40-të të UEFA-s, i cili fillon punimet më 3 maj e ku do të shqyrtohet edhe pranimi i FFK-së në UEFA.
Po ashtu nesër udhëtojnë për në Budapest edhe anëtarët e KE të FFK-së e ku do të jenë edhe dy ish-kryetarët e FFK-së z. Agim Bytyqi e z.Sabri Hashani si dhe një numër i madh i mediave, të cilët do të ndjekin punimet e kongresit.