12 qershor, 2019 – Nesër në stadiumin e 2 Korrikut në Prishtinë, në orën 18:00, do të zhvillohet ndeshja finale e Kupës së Kosovës  për veteranët, ndërmjet KFV “Mitrovica” dhe KFV “Ferizaj”. Garat e Kupës së Kosovës për veteranët u organizuan sivjet për herë të parë nën ombrellën e FFK-së, derisa nga edicioni i ri pritet të nisë edhe Liga e Veteranëve.