13 mars, 2017 – Nesër më 14 mars, në orën 12:00, kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ministri i MKRS-së, Kujtim Shala dhe presidenti i FFK-së, Fadil Vokrri me bashkëpunëtorë, do të vizitojnë e të shohin nga afër ngastrën kadastrale në Bernicë, në vendin ku është paraparë të ndërtohet stadiumi Kombëtar i futbollit të Kosovës.