ffk-llogofin30 shtator, 2016 – Nesër më 1 tetor në orën 13.00 afër Amfiteatrit të Pishinës së Gërmisë në Prishtinë do të zhvillohet një ndeshje miqësore në “Beach Soccer”, ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë.