veteranet1Nesër më 1 5 maj, në stadiumin e qytetit në Prishtinë në orën 16.00, do të zhvillohet një ndeshje revyale ndërmjet Veteranëve të futbollit të Kosovës dhe atyre të klubit të futbollit “Dardania” nga Lozana e Zvicrës.
Përzgjedhësi i veteranëve te futbollit të Kosovës për këtë ndeshje ka ftuar ish futbollistë të njohur të Kosovës.