trajneretseminariSipas planprogramit të Qendrës për Edukim të FFK-së dhe në kuadër të bashkëpunimit me Federatën e Futbollit të Gjermanisë (DFB), nesër më 3 nëntor në Qendrën Sportive “Katana” në Kastriot do të fillojë trajnimi 3 javorë për trajnerë për Licencën UEFA “B”. Trajnimi nis nga ora 9.00.