ffk-llogofinNesër më 9 qershor do të bëhet hedhja e shortit të skuadrave që  do të zhvillojnë ndeshjet e barazhit, për të ditur skuadrat që do të kenë përparësi sipas orarit në ndeshjen e parë dhe të dytë. Kështu që prej orës 12.00 do të hedhet shorti për skuadrat e Raiffeisen Superligës, ndërsa prej orës 13.00 për skuadrat e Ligës së parë.