30 gusht, 2017 – Nesër në selinë e FFK-së do të bëhet tërheqja e shortit për Ligën e Parë të Juniorëve dhe për Ligën e Kadetëve. Fillimisht në orën 13:30 do të tërhiqet shorti i Ligës së Juniorëve dhe më pas në orën 14:00 shorti për Ligën e Kadetëve. Ftohen përfaqësuesit e klubeve që të jenë të pranishëm në short.