Duke pasur parasysh interesimin e madh të bashkëatdhetarëve tanë në mërgatë për t’i shprehur ngushëllime familjes Vokrri dhe meqë një pjesë e familjes Vokrri jeton në Gjermani, është vendosur që më 1 korrik në Mynhen të mbahet e pamja.
E pamja mbahet ditën e diel, prej orës 10 deri në orën 17:00, në GroBhadern Erstr, 47 në 81375, Munchen.
Për informim tel: 0177 8662973.
Familja Vokrri