seneserzikNjë delegacioni përbashkët i FIFA-s dhe UEFA-s në përbërje të Senesh Erzik, kryetar i Komisionit të Asociacioneve të  FIFA-s e Peter Gileron, kryetar i Federatës së Futbollit të Zvicrës, nga FIFA dhe qiprioti Costakis  Koutsokoumnis dhe francezi Thiery Favre nga UEFA, do ta vizitojnë Kosovën, përkatësisht FFK-në, nga data 12 deri më 14 prill. Delegacioni do të ketë takime me krerët e FFK-së, ku do të njoftohet me zhvillimet në futbollin e Kosovës. Delegacioni do të ketë takime edhe më krerë të institucioneve shtetërore.