11 qershor, 2018 – Sot nënkryetari i FFK-së, z. Agim Ademi, ndonëse jo me dëshirë e vullnet për shkak të humbjes së presidentit Fadil Vokrri, ishte detyruar të udhëtojë për në Moskë në kongresin e 68-të të FIFA-s dhe hapjen e kampionatin botëror “Rusia 2018”.