11 maj, 2017 – Komisioni i Federatës së Futbollit të Kosovës për licensimin e klubeve për garat e UEFA-s,  pas mbledhjeve të datave 2, 3, 4, 8, 9 dhe 10 maj 2017 dhe në bazë të Rregullores për Licensimin e Klubeve për garat ndërkombëtare ka marrë këtë vendim:

KF Trepça ’89 merr licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18
FC Prishtina merr licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18
KF Llapi merrë licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18
KF Feronikeli merr licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18
KF Besa nuk merr licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18
KF Liria nuk merr licencën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18