Federata e Futbollit e Kosovës njofton klubet se afati kalimtar i futbollistëve për IPKO Superligë dhe Ligën e Parë do të zgjasë deri më 31 janar, derisa për Ligën e Dytë, Ligën e Femrave dhe grupmoshat e reja zgjat deri më 28 shkurt.