logo ffk 250x250Njoftohen klubet e Ligës së Dytë dhe të kategorisë së juniorëve se afati për licencim për edicionin garues 2016/17 është deri të premten, më 12 gusht. Klubet janë të obliguara t’i përmbahen këtij afati, në të kundërtën nuk do të mund të marrin pjesë në gara.