4 prill, 2019 – Njoftohen klubet e Ligës së Dytë dhe të Superligës së juniorëve se në mesjavën e ardhshme, më 10 prill, do të zhvillohen ndeshjet e javës së 22-të. Ndërkohë, këtë fundjavë ashtu siç është parashikuar më herët luhen ndeshjet e javës së 21-të.