26 korrik, 2018 – Ftohen klubet e Ligës së Dytë në të dyja grupet që të lajmërohen në administratën e FFK-së më së largu deri më 10 gusht dhe ta bëjnë licencimin e klubit për garat e edicionit 2018/2019. Në rast se nuk respektohet ky afat, atëherë pjesëmarrja në gara do të jetë e pamundur.