logoffkMe qëllim të rritjes së gatishmerisë  në realizimin e obligimeve dhe detyrave të dala nga aktet normative të Federates së Futbollit të Kosovës  të cilat i paraprijnë  fillimit normal të  kampionatit 2015 – 2016 , klubet e anëtarësuara  në FFK obligohen në kryerjen e angazhimeve  të tyre sipas  udhëzimeve të lëshuara nga ky institucion sportiv;
1. Afati kalimtar veror  fillon me ; 01.07.2015 dhe përfundon me 31.08.2015
2. Licencimi i klubeve të futbollit  për pjesëmarrje në garat e rregullta zyrtare të organizuara nga ana e Federatës së  Futbollit të Kosovës   përfundon me date 14.08.2015
3. Kampionati i rregullt 2015 – 2016  fillon me ;
a) Raiffeisen Superliga  – senioret  me 22.08.2015
b) Liga e pare  – senioret fillon me  ..  29.08.2015
c) Junioret – superliga  fillon me …..  29.08.2015
d) Ligat e dyta  – senioret  fillojnë ….  05.09.2015
e) Junioret – Liga e pare fillon me….  12.09.2015
f) Liga e futbollit t; femrave fillon….  12.09.2015
Obligohen klubet e anëtarsuara në Federatën e Futbollit të Kosovës që tu përmbahen datave dhe termineve  të publikuara në faqen Zyrtare të Federates së Futbollit të Kosovës .
Prishtinë, 16.06.2015                        Sekretari i përgjithshem i FFK-së ; Eroll Salihu