Federata e Futbollit e Kosovës njofton mediat se tërheqjen e akreditimeve për ndeshjen e sotme Kosovë U21 – Angli U21, e vlefshme për kualifikimet Euro 2021, janë të obliguar ta bëjnë prej orës  17:30 – 18:30.

Në hyrjet e stadiumit si dhe brenda stadiumit do të aplikohen masa të rrepta kontrolli, prandaj luten të gjithë që të lexojnë me kujdes rregullat e mëposhtme dhe t’i respektojnë kërkesat.

Personat të cilët nuk i përfillin rregullat e sigurisë mund të jenë subjekt për ndëshkim nga organet ligjore.

Rregullat:

  1. Çdo person që hyn në stadium është i detyruar të mbajë maskën gjatë gjithë kohës.
  2. Çdo person që hyn në stadium kalon përmes një kontrolli të temperaturës dhe tunelit dezinfektues në hyrje të stadiumit (zyrtari i higjienës mund t’i kërkojë atij që të bëjë ekzaminim shtesë në varësi të nivelit të temperaturës)
  3. Personat që nuk kanë një certifikatë testimi të virusit do të plotësojnë një formular kontrolli me informacione personale dhe pyetje në lidhje me simptomat e virusit.
  4. Gazetarët do të shkojnë në tribunën e mediave dhe do të ulen në vendet e shënuara me emrat e tyre (ndalohet të ulen në vendet e shënuara “mos u ul”).
  5. Fotografët do të kenë një hyrje të veçantë duke i çuar ata drejtpërdrejt në fushë.