8 nëntor, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se biletat për ndeshjen Kosovë – Izrael për kualifikimet e Evropianit U21, do të shiten edhe nesër në dy pika afër stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë. Ndërkohë, dyert e stadiumit do të jenë të hapura për tifozët në orën 17:00. FFK po ashtu paralajmëron të gjithë tifozët se në çdo hyrje të stadiumit masat e sigurisë do të jenë në nivelin më të lartë dhe do të ketë kontrollim rigoroz, pasi nuk do të lejohet asnjë mjet që kërcënon sigurinë e pjesëmarrësve.
Mjetet që do të ndalohen në hyrje të stadiumit: