9 tetor, 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinion publik se dyert e stadiumit “Fadil Vokrri” për ndeshjen Kosova – Malta, Liga e Kombeve e UEFA-s, datë 11 tetor 2018, ora 20:45 do të hapen në ora 18:00. Asnië person, përfshirë edhe fëmijët pavarësisht moshës, nuk do të lejohen të hyjnë në zonën e stadiumit pa biletë. Në hyrjet e stadiumit si dhe brenda stadiumit do të aplikohen masa të rrepta kontrolli prandaj luten të gjithë qytetarët që të lexojnë me kujdes rregullat e mëposhtme dhe t’i respektojnë kërkesat. Qytetarët të cilën nuk i përfillin rregullat e sigurisë mund të jenë subjekt për ndëshkim nga organet ligjore.
Rregullat:
1.Dyert e stadiumit hapen në ora 18:00.
2.Luten qytetaret që të vijnë me kohë ne stadium, duke filluar nga ora 18:00 për të shmangur tollovinë.
3.Nuk shiten bileta në zonën e stadiumit. Qytetarët të cilët nuk kanë biletë luten të mos vijnë në zonën e stadiumit sepse shkaktojnë tollovi. Qytetarët pa biletë do të largohen nga policia.
4.Nuk lejohet hyrja pa biletë. Një bilete një person. Asnjë person, pavarësisht moshës, nuk do të lejohet të hyjë në stadium pa biletë. Kjo vlen edhe për fëmijët.
5.Gjërat qe nuk lejohen në stadium janë si vijon:
          Mjetet piroteknike
          Shishet e qelqit pavarësisht madhësisë
          Shishet e plastikës pavarësisht madhësisë
          Pijet alkoolike dhe substancat narkotike
          Ushqim i çfarëdo lloji (përveç ushqimit te fëmijëve 24 muajsh) si fara, çipsi, smoki, kikirikë, lajthi, badem, etj.
          Ombrella
          Armë zjarri ose armë të ftohta apo cfarëdo mjeti tjetër që mund të përdoret si armë
          Sende të rënda (çanta shpine, karrige të palosshme, etj) etj.
          Kamera profesionale dhe video kamera
          Pajisjet elektronike, mekanike ose manuale, që prodhojnë zhurmë, si megafonë, bori ose vuvuzele
          Materialet promovuese ose komerciale
          Çdo material promovues racist, ksenofobik, politik, fetar
6.Qytetarët njoftohen që, për arsye të sigurisë, nuk lejohet bllokimi i rrugëve të evakuimit në tribuna. Prandaj, ulja në shkallët e stadiumit është rreptësisht e ndaluar.
[su_document url=”http://www.ffk-kosova.com/federata/wp-content/uploads/2018/09/ZONIMI-Detail-_-Independent.pdf” width=”980″ height=”960″]