13 gusht 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës, njofton publikun se nuk lejohen fëmijët e vegjël pa bileta, në ndeshjen e Superkupës, Drita – Prishtina,  sepse një gjë të tillë nuk e lejon sistemi i biletimit. Prandaj sipas rregullave dhe rekomadimeve të UEFA-s, askush nuk mund të qëndrojë pa ulëse. Kështu lusim prindërit për mirëkuptim të atyre që kanë planifikuar të marrin fëmijët nën moshën 5 vjeçare dhe për ardhje në stadium duhet të kenë bileta edhe për fëmijët e tyre.

 
Me respekt
Federata e Futbollit e Kosovës