12 shkurt, 2017 – Komisioni i Garave i Vala Superligës dhe Ligës së Parë ka caktuar datat e orarit të garave për stinorin pranveror. Garat do të rifillojnë më 18 shkurt kur do të luhen ndeshjet e 1/8 së finales së Digitalb Kupës së Kosovës, derisa një javë më pas do të luhen ndeshjet e javës së 18-të në Vala Superligë. Ndërkohë, ky edicion garues është planifikuar të përmbyllet më 3 qershor, kur do të luhet ndeshja finale e Digitalb Kupës së Kosovës.
 
Orari i garave
18/19 shkurt       1/8 e finales – Digitalb Kupa e Kosovës
25/26 shkurt       Java e 18 Vala Superliga
4/5 mars              Java e 19 Vala Superliga – Java 16 Liga e Parë
8 mars                  Java 20 Vala Superliga
11/12 mars           Java 21 Vala Superliga – Java 17 Liga e Parë
15 mars                Çerekfinalja – Digitalb Kupa e Kosovës
18/19 mars         Java 22 Vala Superliga – Java 18 Liga e Parë
21 – 28 mars      Data të lira të FIFA-s
29 mars               Gjysmëfinalja – Digitalb Kupa e Kosovës – Java 19 Liga e Parë
1/2 prill               Java 23 Vala Superliga – Java 20 Liga e Parë
5 prill                  Java 24 Vala Superliga
8/9 prill             Java 25 Vala Superliga – Java e 21 Liga e Parë
15/16 prill          Java 26 Vala Superliga – Java 22 Liga e Parë
19 prill                Gjysmëfinalja (nd. e kthimit) – Digitalb Kupa e Kosovës
22/23 prill         Java 27 Vala Superliga – Java 23 Liga e Parë
29/30 prill        Java 28 Vala Superliga – Java 24 Liga e Parë
6/7 maj              Java 29 Vala Superliga – Java 25 Liga e Parë
10 maj                Java 30 Vala Superliga – Java 26 Liga e Parë
13/14 maj          Java 31 Vala Superliga – Java 27 Liga e Parë
17 maj                Java 28 Liga e Parë
20/21 maj         Java 32 Vala Superliga – Java 29 Liga e Parë
27/28 maj        Java 33 Vala Superliga – Java 30 Liga e Parë
31 maj               Barazhi
1 qershor          Barazhi
3 qershor         Finalja – Digitalb Kupa e Kosovës