18 nëntor, 2018 – Kombëtarja e Kosovës dhe ajo e Azerbajxhanit nesër do të kenë stërvitjet e fundit para ndeshjes që luhet më 20 nëntor në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

17:00 Konferenca e Kosovës
17:30 Stërvitja e Kosovës
18:30 Konferenca e Azerbajxhanit
19:00 Stërvitja e Azerbajxhanit
Stërvitjet janë të hapura në 15 minutat e parë për media.