Orari i kontrollimeve mjekësore për futbollistët për stinorin pranveror të edicionit 2015/2016. FFK dhe Qendra Kombëtare e Mjekësisë Sportive kërkojnë nga të gjithë pjesëmarrësit në gara që t’i përmbahen orarit, në mënyrë që rrjedha e kontrollimeve të shkojë sipas planprogramit.
[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2015/12/orari-per-vitin-2016-I.pdf” width=”980″ height=”960″]
Orarin mund ta shkarkoni këtu