17 korrik, 2018 – Në kuadër të përgatitjeve për edicionin e ri të garave, Komisioni i Gjyqtarëve në bashkërendim me Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive në Prishtinë, ka hartuar orarin e kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët e 7 regjioneve.
Orari është si vijon:
Prishtina: 21.07.2018 (e shtunë) ora 09:00 – 17:00
Mitrovica dhe Peja: 22.07.2018 (e diel) ora 09:00 – 17:00
Prizreni dhe Gjakova: 28.07.2018 (e shtune) ora 09:00 – 17:00
Ferizaj dhe Gjilani: 29.07.2018 (e diel) ora 09:00 – 17:00