ffk-llogofinËshtë përpiluar orari i kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët sipas rajoneve. Kontrollimet fillojnë më 3 gusht, derisa mbahen Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë, duke filluar nga ora 12,00 deri ne ora 14,00.
 
Orari i kontrollimeve
1. Prishtina: më datë 03 dhe 04.08.2015 (dite e hënë dhe e martë nga ora 12:00)
2. Mitrovica: më datë 05.08.2015 (ditë e mërkurë nga ora 12:00 )
3. Peja, Gjakova dhe Prizreni: më datë 06.08.2015 (ditë e enjte nga ora 12:00 )
4. Ferizaj dhe Gjilani: më datë 07.08.2015 (ditë e premte nga ora 12:00 )