FFK në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive ka bërë orarin e kontrollimeve mjekësore për klubet e Ligës së Parë dhe Ligës së Dytë.

Ndërkaq, klubet e Ligës së tretë do të njoftohen nga Lidhjet Rajonale për orarin e kontrollimeve mjekësore.

Klubet e Superligës, të cilat ende nuk i kanë përfunduar kontrollimet mjekësore, duhet të kontaktojnë me zyrtarin e QKMS-së, z.Imran Isufi në tel 044 644-570 për detaje më të hollësishme.

Ndërkohë, njoftohen klubet se afati kalimtar veror përfundon në datat e mëposhtme:
IPKO Superliga /  Liga e Parë/  Superliga e Femrave – 16/08/2019

Liga e Dytë  – 27/08/2019

Liga e Tretë / Juniorët / Kadetët / Liga U16 Femrat/ dhe të gjitha gjeneratat nëpër Lidhje Rajonale, deri më 01/09/2019

 

Kliko këtu për orarin e kontrollimeve mjekësore