ffk-llogofinKëtë mesjavë zhvillohen ndeshjet e barazhit për Raiffeisen Superligë dhe për Ligën e Parë. Të mërkurën, do të luhen ndeshjet për Ligën e Parë, në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, kurse të enjten, do të luhen ndeshjet për Raiffeisen Superligë, në stadiumin “Riza Lushta” në Mitrovicë.
 
Liga e Parë – Barazhi: 10.06.2015 (e mërkurë) në Kastriot
Kosova (P) – Kamenica………………………..  13.00
Deçani – Behari ………………………………….. 16.00
 
Raiffeisen Superliga – Barazhi 11.06.2015 (e enjte) në Mitrovicë (Riza Lushta)
Vëllaznimi – Gjilani…………………………………13.30
Drita – Flamurtari……………………………………16.30