18 gusht, 2017 – Muajt e ardhshëm do të jenë me program të ngjeshur për ekipet kombëtare. Përveç Kombëtares A, e cila do të zhvillojë ndeshjet kualifikuese për Botërorin 2018 dhe Kombëtares U-21, për kualifikueset e Evropianit 2019, në kualifikime do të debutojnë edhe Kombëtaret U 17 dhe U 19 te meshkujt, si dhe U 19 te femrat.
 
Më poshtë do të gjeni programin e plotë të gjitha ekipeve kombëtare:
[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2017/08/orariindeshjevekombetare.doc” width=”980″ height=”960″]