23 mars, 2018 – Derisa ndeshjet në Ligën e Parë, të Dytë dhe në kategorinë e juniorëve dhe kadetëve janë shtyrë për të mërkurën, ndeshjet e javës së 16-të në Ligën e Femrave, janë zhvendosur për të dielën dhe të hënën.
Liga e Femrave – Java 16  – 25-26.03.2018

Hajvalia – Drenica, e hënë, 14:00, Kizhnicë
Vizioni – 13 Qershori, e diel, 14:00, Ferizaj
Intelektualet – Malisheva, e diel, 15:00, Gjilan
Dukagjini – Bazeli 2015, e diel, 13:00, Klinë
Liria – Llapi, e hënë, 13:00, Prizren
Ulpiana – Kosova (P), e hënë 14:00, Lipjan