24 shkurt, 2021 – Këtë fundjavë nis stinori pranveror në Ligën e Femrave. Vëmendjen kryesore e tërheq ndeshja ndërmjet Mitrovicës dhe A & N, e cila zhvillohet të dielën në Mitrovicë, teksa ndeshjet e tjera luhen të shtunën.

E shtunë, 27 shkurt
Intelektualet – Jakova (ora 10:00)
Vizioni – Llapi (ora 13:00)
Bazeli 2015 – Liria (ora 14:00)
Kijeva – Kosova VR (ora 14:00)

E diel, 28 shkurt
Mitrovica – A&N (ora 12:00)
Malisheva e lirë