ffk-llogofinMë 7 tetor (e mërkurë), në stadiumin olimpik “Adem Jashari”, në Mitrovicë, do të mbahen normat fizike për gjyqtarët dhe asistentët e listës së Raiffeisen Superligës dhe të Ligës së Parë. Mospjesëmarrja në normat fizike do të sanksionohet me largim nga lista e gjyqtarëve për ndeshjet e mbetura të këtij edicioni. Normat fizike mbahen prej orës 10:00 deri në orën 14:00.