raiffeisensuperliga1Ndeshjet Prishtina-Trepça dhe Drenica-Feronikeli, që do të zhvillohen, të premten, do ta hapin javën e 25-të në Raiffeisen Superligë. Këto sfida janë caktuar për të premten, pasi skuadrat i pret një orar i ngjeshur, duke pasur parasysh se do të ketë ndeshje edhe në mesjavën e ardhshme.
 
Orari për tri javët në vazhdim
Raiffeisen SUPERLIGA, Java e 25-të
E premte,18.4.2014 nga ora 15.00
Prishtina-Trepça
Drenica-Feronikeli
E shtunë, 19.4.2014 nga ora 15.00
Besa-Drita
E diel, 20.4.2014 nga ora 15.00
Llamkos Kosova-Trepça ‘89
Ferizaj-Fushë Kosova
Raiffeisen SUPERLIGA, Java e 26-të
E martë, 22.4.2014 nga ora 15.00
Feronikeli – Prishtina
E mërkurë, 23.4.2014 nga ora 15.00
Drita-Ferizaj
Trepça 89-Hajvalia
Fushë Kosova-Drenica
E enjte, 24.4.2014 nga ora 15.00
Trepça – Llamkos Kosova

Raiffeisen SUPERLIGA, Java e 27-të
E shtunë, 26.4.2014 nga ora 15.00
Prishtina-Fushë Kosova
Drenica-Drita
E diel, 27.4.2014 nga ora 15.00
Llamkos Kosova-Feronikeli
Ferizaj-Besa
Hajvalia-Trepça