6 gusht, 2018 – Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë e ka përpiluar kalendarin e garave për këto dy rangje si dhe për  Kupën e Kosovës për stinorin vjeshtor. Edicioni i ri në Superligë do të nisë në fundjavën e tretë të muajit gusht, derisa do të përmbyllet në fundjavën e parë të muajit dhjetor.
Superliga
18/19 gusht – Java 1
25/26 gusht – Java 2
1/2 shtator – Java 3
12 shtator – Java 4
15/16 shtator – Java 5
22/23 shtator – Java 6
29/30 shtator – Java 7
3 tetor – Java 8
6/7 tetor – Java 9
17 tetor – Java 10
20/21 tetor – Java 11
27/28 tetor – Java 12
31 tetor – Java 13
3/4 nëntor – Java 14
10/11 nëntor – Java 15
24/25 nëntor – Java 16
1/2 dhjetor  – Java 17
Liga e Parë
25/26 gusht – Java 1
1/2 shtator – Java 2
8/9 shtator – Java 3
15/16 shtator – Java 4
22/23 shtator – Java 5
29/30 shtator – Java 6
3 tetor – Java 7
6/7 tetor – Java 8
13/14 tetor – Java 9
20/21 tetor – Java 10
27/28 tetor – Java 11
3/4 nëntor – Java 12
10/11 nëntor – Java 13
17/18 nëntor – Java 14
24/25 nëntor  – Java 15
Kupa e Kosovës
28 nëntor – Rrethi i parë
8/9 dhjetor – Rrethi i dytë