foto-1-127 tetor, 2016 – Sot Përfaqësuesja e Kosovës mbërriti në Krakovë të Polonisë, ku më 9 tetor do të përballet me Ukrainën. Përfaqësuesja dhe krerët e FFK-së janë akomoduar në hotelin “Crown Piast” në Krakovë. Sot shtabi teknik ka paraparë të ketë një regjenerim si dhe të bëjë analiza të ndeshjeve të Ukrainës si dhe të bëjë një analizë të ndeshjes së mbrëmshme kundër Kroacisë.
foto-2-4 foto-3-3