6 maj, 2017 –Përfaqësuesja U-19 vazhdon punën përgatitore për sfidat e ardhshme ndërkombëtare. Përzgjedhësi Ramiz Krasniqi për tri ditë do të ketë në dispozicion 15 futbollistë nga kampionati vendor, me të cilët do t’i mbajë dy seanca stërvitore dhe do të luajë një ndeshje miqësore me 2 Korrikun. Të martën më 9 maj, në orën 10:30 mbahet seanca e parë stërvitore, të mërkurën më 10 maj, në orën 15:00, seanca e dytë stërvitore, derisa të enjten më 11 maj, në orën 15:00 luhet ndeshja miqësore.
 
Lojtarët vendor:
1.Lumbardh Devolla – 2000 – SHT – Lir
2.Abit Salihu – 99 – SHT – 2Korr
3.Drin Govori – 99 – MBM – 2Korr
4.Ramiz Bytyqi – 99 – MBD – B.Suh
5.Rilind Namani-99-MSQ- Kek
6.Edison Kqiku – 99 – MSDM – Hajv
7.Ehat Gjoka  – 99 – MSDM – R.S
8.Leotrim Kryeziu – 99 –S – Dr
9.Kastriot Selmani – 99 – MSM – Pr
10.Rrahim Nimani – 99 MSQ – S – Tr89
11.Edi Shaqiri – 99 – MSQ -GL
12.Bleon Shaqiri
Portierë:
1.Albion Berisha – 99 – RS
2.Flamur Gashi – 2000 – Lir
3.Ardit Miftari – 99 – Vj