prekazi-kosovau21Më 12 dhe 13 prill do të mbahet grumbullimi i planifikuar i Përfaqësueses U-21. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi i kanë përzgjedhur 28 futbollistët që do t’i kenë në dispozicion në këtë grumbullim. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit duke filluar nga ora 10:30.
Futbollistët e ftuar për këtë grumbullim

 1. Arian Ymeri
 2. Visar Bekaj
 3. Bledar Hajdini
 4. Drilon Tejeci
 5. Adonis Ruhani
 6. Dior Zabergja
 7. Florent Hasani
 8. Behar Dina
 9. Ron Statovci
 10. Landrit Rama
 11. Kreshnik Nebihu
 12. Kreshnik Uka
 13. Argjend Bardhi
 14. Valon Maloku
 15. Lorik Boshnjaku
 16. Albert Dabiqaj
 17. Albin Memaj
 18. Donart  Sheqerolli
 19. Milaim Mustafa
 20. Qendrim Krelani
 21. Meriton Korenica
 22. Kastriot Mehmeti
 23. Ardian Muja
 24. Mendurim Hoti
 25. Kreshnik Lushtaku
 26. Shend Kelmendi
 27. Florian Loshaj
 28. Qendrim Krelani

Përzgjedhësit: Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi
Përgjegjës i Përfaqësueses, Artan Govori