perfaqesuesjastervitjePërfaqësuesja e Shpresave e Kosovës do të udhëtojë për në Turqi nesër më 20 janar, e ku do të qëndrojë 10 ditë. Kosova do të marrë pjesë në turneun ku do të marrin pjesë edhe Bahreini, Arabia Saudite, Ukraina, Azerbejxhani dhe Shqipëria. Shtabi teknik i Përfaqësueses U21, Rafet Prekazi, Erdogan Celina e Naser Prapashtica e ka përpiluar këtë emërore të futbollistëve që do të udhëtojnë në Turqi.
 

 1. Visar Bekaj
 2. Blerand Hajdini
 3. Dior Zabergja
 4. Florent Hasani
 5.  Shkelqim Pacolli
 6.  Lendrit Rama
 7. Ardian Ismajli
 8. Behar Dina
 9. Hamdi Namani
 10. AlbertDabiqaj
 11. LorikBoshnjaku
 12. KreshnikLushtaku
 13. KreshnikNebihu
 14. FidisSejdiu
 15. AlbinMemaj
 16. ArdianMuja
 17. ShendKelmendi
 18. MendurimHoti
 19. Qendrim Gashi
 20. Ilir Shala –
 21. Enis Alaj
 22. Albert Kajtazaj
 23. Ron Çabrati

 
Stafi i Përfaqësueses

 1. Erdogan Celina selektor
 2. Rafet Prekazi selektor
 3. Naser Prapashtica trajner i portierëve
 4. Artan Govori– përgjegjës i Përfaqësueses
 5. Agron Shosholli- administrator
 6. Feim Gashi – fizioterapeut
 7. Murat Berisha- doktor