prekazi-kosovau21Sot më 25 janar  në orën 11.00 Përfaqësuesja e Kosovës U-21 ka vazhduar me seancën stërvitore të radhës pas ndeshjes me Ukrainën dhe para ndeshjes me Arabinë Saudite që zhvillohet nesër. Atmosfera brenda ekipit përfaqësues është mjaft e mirë, sikur edhe gjendja shëndetësore e futbollistëve ëshë e mirë në përkujdesjen e ekipit mjekësor. Po punohet mjaft me përkushtim dhe profesionalizëm, duke nxjerrë mësime nga ndeshja e kaluar dhe duke vënë synimet për ndeshjen e radhës.
kosova-u21stervitje7
kosova-u21stervitje9
kosova-u21stervitje8