kosovau21-stervitje1
Sot më 27 janar  Përfaqësuesja e Kosovës U-21 pas ndeshjes së djeshme kundër Arabisë Saudite ka vazhduar me stërvitje në mënyrë që të përgatitet sa më mirë para ndeshjes me Kombëtaren e Shqipërisë U-21 që do të zhvillohet nesër më 28 janar në  orën 15.00. Në këtë ndeshje Përfaqësuesja e Kosovës vjen pas dy barazimeve me Bahreinin dhe Arabinë Saudite dhe një humbje nga Ukraina, ndaj synimi i Përfaqësues së Kosovës është një rezultat i favorshëm e pse jo edhe fitore të plotë. Futbollistët po punojnë me disiplinë dhe përkushtim.
kosovau21stervitje
kosovau21-stervitje2